3 nye gadgets der har potentiale til at være årets mandelgave i 2022

Mandelgave med lyserødt gavebånd
3 nye gadgets der har potentiale til at være årets mandelgave i 2022
Henrik Andersen
-
22/09/2022
-

En mandelgave behøver ikke at være kedelig – og det behøver heller ikke at være noget, som man kan spise. Der er mange muligheder, og det er oplagt at vælge en gadget, som henvender sig til alle aldersgrupper. Se de mange muligheder her.

#1: En projektor

Hvem elsker ikke at se film? Det gør de fleste mennesker, og derfor vil en miniprojektor være den oplagte mandelgave, uanset hvem der får fat på mandlen. Dog kan det godt være, at de ældste ikke er helt tech-kyndige nok til at få glæde af en projektor, men ikke desto mindre vil de øvrige familiemedlemmer formentlig blive glade for den.

Den egner sig også godt som julegave, og du kan finde mange andre bud på gode gaver her. Efterhånden er mini-projektorer blevet så gode, at du ikke nødvendigvis skal vælte budgettet for at investere i en projektor, som rent faktisk har et godt billede. De fås i prisniveauer helt ned til et par hundrede kroner.

#2: En drone

En drone er en sjov gadget, som de fleste vil more sig med at flyve rundt med. Du behøver ikke at vælge den dyreste model, da der efterhånden også er mange billigere mini-droner på markedet, som egner sig perfekt til mandelgaven. Du kan få droner, der koster et par hundrede kroner, så de ikke vælter budgettet.

Hvis du vælger en drone til mandelgave, vil det med garanti være en glad person, der finder mandlen, hvis han eller hun er vilde med gadgets. Samtidig kan alle de andre deltagere i årets mandeljagt også få glæde af at prøve dronen, så det vil være en mandelgave, alle får noget ud af, selvom der kun er én vinder.

#3: En månelampe

Er du på udkig efter en mere universel mandelgave, så er en månelampe oplagt. Her kan du få en lampe, som ligner månen, og den egner sig perfekt til natlampe. Der er mange forskellige modeller på markedet, men typisk fås de til et par hundrede kroner, så hellere ikke denne gadget kommer til at sprænge budgettet.

Med en månelampe kan man opleve månen funkle, idet man klikker på knappen, men du kan også få modeller, som det er muligt at styre med fjernbetjening. Du kan styre lysintensiteten, og du kan både vælge mellem varmt og mørkt lys, så du får nøjagtigt den stemning, du gerne vil have.

Find flere gode ideer til mandelgaven her.

Copyright 2022 - Pilanto Aps